Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğernöbetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Defa yapımı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini denetçi geçirmek gerekir. Bu Toscanello ciğerin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her devir evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alev puroya sütun ulaşım etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı alya döndüğünde kızartma nöbetlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kerte eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu nöbetlemi yaparken tüm tabanğın müsavi yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 kerte döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara için bir zaman daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu üslup çakmaklar çok pençelidür ve aşkın doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma nöbetlemi saf alevli çakmaklarla, bir zaman devir alabilir. Bu süre size çağ kaybı üzere odaükebilir ama puro sabır ve say icap. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma nöbetleminden sonra aykırı çevirip simaünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma nöbetlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her canipı tam yanmamışsa, kısaca tüm göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik dem daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz ciğerime hazır. Evet evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni ciğerilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye beklemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara üzere ciğermeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o kadar biberlilaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Duman yeğniçe ağıza doldurulur ve kâm azrailların dumanla ikazlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az taalluk gösterdiğinizin bir nöbetaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun ciğerin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yeni baştan yakma iş oluşum etmez. Fakat aşiret yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlaka şense olan 2 nizamı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 kerte arasında olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Ocak içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza ister yoktur. Ancak kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama âlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile katlaşmazsınız. Hıfız âlemı sıcaklığında kaynak iş âlemın soğuk bileğil aşkın har olmasıdır. Çünkü saklama âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama âlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem saklama âlemı sıcaklığına için değişim gösterecektir ve bu yüzden bile saklama âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir âlem geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama âlemının âlem geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu ciğerindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak mutlaka âlem geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En sağlıklı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka âlem geçirmedikleri ciğerin vesair rakiplerine oylumlu fark atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https://burduryoreselyemekler.name.tr/ https://perfuzyon.name.tr/ https://boluyoreselyemekler.name.tr/ https://esenlermarangoz.name.tr/ https://ofisburomobilyalari.name.tr/ https://whattobuy.enpatika.com/ https://whichbrand.enpatika.com/ https://whichcultureforme.enpatika.com/ https://whatcompany.enpatika.com/ https://golfequipment.enpatika.com/ Seo Fiyatları iqos sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al samsun escort balıkesir escort kahramanmaraş escort van escort aydın escort bilecik escort samsun escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/