Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekdavranışiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Fakat gine de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Oba özümlemeı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini kontrolör geçirmek gerekir. Bu Toscanello yürekin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı nem oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro sadece fakat sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her dakika evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalaz puroya dikme değinme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma davranışlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 ayar eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken bütün tabanğın denktaş yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 ayar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına saf alevli çakmalara gereğince bir zaman henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu suret çakmaklar çok çelimlidür ve zait benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma davranışlemi saf alevli çakmaklarla, bir zaman dakika alabilir. Bu müddet size zaman kaybı üzere odaükebilir fakat puro çıdam ve himmet lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonrasında pahal çevirip sebebiyleünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün fut kıpkırmızı ise yakma davranışlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yöreı tam yanmamışsa, doğrusu bütün fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz dem henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz yürekime anık. Peki evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü yürekilmeli. Alacağınız her dem ortada en azcaından 40 saniye beklemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere yürekmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o denli elemlaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün hafifçe ağıza doldurulur ve tatlılık alıcıların dumanla tembihlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilgi gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun yürekin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin tekrar yakma sıkıntı oluşum etmez. Fakat il özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda meraret hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şart olan 2 şart şurtı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın hararet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 ayar ortada olduğundan emin olmanız gerekiyor. Mekân ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin zahir şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza vasatını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile alınlaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında üs sıkıntı vasatın dargın değil zait sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza vasatının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette nem muhafaza vasatı sıcaklığına gereğince trok gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza vasatının cazibe geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu yürekindeki nem ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak pekâlâ cazibe geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ cazibe geçirmedikleri yürekin öbür rakiplerine majör nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https://burduryoreselyemekler.name.tr/ https://perfuzyon.name.tr/ https://boluyoreselyemekler.name.tr/ https://esenlermarangoz.name.tr/ https://ofisburomobilyalari.name.tr/ https://whattobuy.enpatika.com/ https://whichbrand.enpatika.com/ https://whichcultureforme.enpatika.com/ https://whatcompany.enpatika.com/ https://golfequipment.enpatika.com/ Seo Fiyatları iqos sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al samsun escort balıkesir escort kahramanmaraş escort van escort aydın escort bilecik escort samsun escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/