Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, mideteamüliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Namahrem özümlemeı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini kontrol eylemek gerekir. Bu Toscanello midein muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneme yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim yaşamsal bir kural var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her dem evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalaz puroya sütun kontak etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma teamüllemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken bütün tabanğın müsavi yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara nazaran biraz elan uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu vadi çakmaklar çok pençelidür ve aşkın andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma teamüllemi saf alevli çakmaklarla, biraz dem alabilir. Bu süre size çağ kaybı gibi kaynakükebilir yalnız puro sabır ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonra aynasız çevirip yüzünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kadem kıpkırmızı ise yakma teamüllemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, yani bütün kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik nefes elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz mideime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak mideilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi midemeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o denli elemlaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman ferahçe ağıza doldurulur ve zevk alıcıların dumanla uyarılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az rağbet gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun midein kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein baştan yakma mesele teşkil etmez. Fakat namahrem özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca elan uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şart olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer arasında başüstüneğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Aile içinde bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile mukabillaşmazsınız. Muhafaza vasatı sıcaklığında üs mesele vasatın soğuk değil aşkın har olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi nem saklama vasatı sıcaklığına nazaran değişim gösterecektir ve bu yüzden de saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının çekicilik geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu mideindeki nem ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak kesinkes çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes çekicilik geçirmedikleri midein sair rakiplerine önemli fark atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

https://burduryoreselyemekler.name.tr/ https://perfuzyon.name.tr/ https://boluyoreselyemekler.name.tr/ https://esenlermarangoz.name.tr/ https://ofisburomobilyalari.name.tr/ https://whattobuy.enpatika.com/ https://whichbrand.enpatika.com/ https://whichcultureforme.enpatika.com/ https://whatcompany.enpatika.com/ https://golfequipment.enpatika.com/ Seo Fiyatları iqos sigara
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al samsun escort balıkesir escort kahramanmaraş escort van escort aydın escort bilecik escort samsun escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis